Dagen före d-dagen

Tja tja bloggen.

Nu har vi fixat allt i bygdegården och sitter och äter trevlig middag med de som bor på hotellet.

Hoppas vi ses imorgon i kyrkan och dela vår fina dag.

Bordershop, klänningar, ringar, präst, musik och lite allt möjligt!

Snart är det bara två månader kvar till den stora dagen… Vi är inte så duktiga på att uppdatera här men det har hänt en del grejer sedan sist jag skrev.

Vi har fått hem vår hindersprövning, vi är varken syskon eller släkt och får gifta oss! Skönt det, vore jobbigt att behöva ställa in hela bröllopet! 😉

Jag har hämtat hem min klänning samt tärnornas klänningar, det är lite konstigt att tänka att man ska ha en fin vit klänning på sig och att man ska gifta sig. Vi har även beställt våra ringar som kommer i början av augusti. Vi var inne i en liten mysig butik här i Linköping där ägarna var helt fantastiska, de gav oss ett väldigt bra bemötande och det är roligt att gynna en liten butik.

Vi har även träffat vår präst och diskuterat hur vigseln ska vara. Nu återstår det bara att välja psalmer samt in- och utgångsmusik, inte det lättaste, har ni några förslag?

Vi har även varit i Tyskland och handlat vin och öl till festen. Ett ölflak gick sönder så Seth och min pappa var tvungen att smaka några öl från det söndriga flaket, kvalitetstesta som de så fint uttryckte det… 🙂

Nu fortsätter vi planeringen av bröllopet och sista anmälningsdag är den 30 juni och efter det ska vi göra bordplaceringen, det ska bli riktigt roligt att få pussla ihop våra gäster!

Meny, tårta och blommor

Förra helgen var vi och provsmakade bröllopsmeny på KockDuon i Linköping. Herrejäklar vilken krämig rotfruktsgratäng och gott kött, det kommer bli riktigt bra. Det är ju viktigt med mat så att man orkar dansa hela kvällen! Direkt efter provsmakningen åkte vi och beställde tårta och Seth fick sin älskade tårtställning… man ska välja sina fajter så han fick som han ville 😉

I veckan har jag varit och diskuterat min brudbukett och tärnornas buketter, svårt att välja vad man vill ha, mycket är fint men som tur är behöver jag inte bestämma mig förrän 2 veckor innan bröllopet!

I övrigt kommer jag och tärnorna prova tärnklänning nästa helg på Hvitra Vackra i Ängelholm.


Bröllopsklänning och är Seth en bridezilla?!

Förra veckan var jag och min kära mor och kikade på bröllopsklänningar på Hvitra Vackra i Ängelholm. Vilka klänningar det finns! Jag provade några stycken och tillslut hittade jag ”THE ONE”. Det var inget snack om saken, den klänningen ska jag gifta mig i. Roligt och nervöst att klänningen är inköpt!

Vi har börjat diskutera bordsdekoration och bröllopstårtor och jag (Josefin) tycker att vi kan lägga ut blommor i små vaser med massa murgröna samt köpa lite olika tårtor och ställa ut på ett bord som gästerna får gå och ta av… Jag tänkte inte att Seth skulle ha så mycket åsikter om bordsdekoration eller om bröllopstårtorna men där hade jag fel. Vi hade en lång diskussion om att vi MÅSTE ha en ställning att ställa tårtorna på samt att dekorationen på borden är viktiga och det ska vara väldigt fint och välgjort. I vårt förhållande är det alltså inte bruden som är en Bridezilla utan här är Brudgummen 😉

Fortsättning följer….

Josefin

Ett litet förtydligande…

Rummen som är reserverade på Scandic City är tillgängliga fram tills 30/6, vilket innebär att vi rekommenderar att man bokar ett rum innan 30/6.

I övrigt håller vi på att boka catering och planera in träff med bestmans och tärnor för att prova kläder!

Nu är hemsidan äntligen uppe….

Det har varit heta diskussioner under eftermiddagen om hur hemsidan ska se ut och hur den ska vara uppbyggd, men vi kom tillslut överens och hemsidan är mer eller mindre färdig.

Håll gärna koll på denna blogg om ni vill följa oss genom planeringen av vårt Bröllop,

Trevlig kväll,

Josefin & Seth