Bordershop, klänningar, ringar, präst, musik och lite allt möjligt!

Snart är det bara två månader kvar till den stora dagen… Vi är inte så duktiga på att uppdatera här men det har hänt en del grejer sedan sist jag skrev.

Vi har fått hem vår hindersprövning, vi är varken syskon eller släkt och får gifta oss! Skönt det, vore jobbigt att behöva ställa in hela bröllopet! 😉

Jag har hämtat hem min klänning samt tärnornas klänningar, det är lite konstigt att tänka att man ska ha en fin vit klänning på sig och att man ska gifta sig. Vi har även beställt våra ringar som kommer i början av augusti. Vi var inne i en liten mysig butik här i Linköping där ägarna var helt fantastiska, de gav oss ett väldigt bra bemötande och det är roligt att gynna en liten butik.

Vi har även träffat vår präst och diskuterat hur vigseln ska vara. Nu återstår det bara att välja psalmer samt in- och utgångsmusik, inte det lättaste, har ni några förslag?

Vi har även varit i Tyskland och handlat vin och öl till festen. Ett ölflak gick sönder så Seth och min pappa var tvungen att smaka några öl från det söndriga flaket, kvalitetstesta som de så fint uttryckte det… 🙂

Nu fortsätter vi planeringen av bröllopet och sista anmälningsdag är den 30 juni och efter det ska vi göra bordplaceringen, det ska bli riktigt roligt att få pussla ihop våra gäster!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *