Bröllopsklänning och är Seth en bridezilla?!

Förra veckan var jag och min kära mor och kikade på bröllopsklänningar på Hvitra Vackra i Ängelholm. Vilka klänningar det finns! Jag provade några stycken och tillslut hittade jag ”THE ONE”. Det var inget snack om saken, den klänningen ska jag gifta mig i. Roligt och nervöst att klänningen är inköpt!

Vi har börjat diskutera bordsdekoration och bröllopstårtor och jag (Josefin) tycker att vi kan lägga ut blommor i små vaser med massa murgröna samt köpa lite olika tårtor och ställa ut på ett bord som gästerna får gå och ta av… Jag tänkte inte att Seth skulle ha så mycket åsikter om bordsdekoration eller om bröllopstårtorna men där hade jag fel. Vi hade en lång diskussion om att vi MÅSTE ha en ställning att ställa tårtorna på samt att dekorationen på borden är viktiga och det ska vara väldigt fint och välgjort. I vårt förhållande är det alltså inte bruden som är en Bridezilla utan här är Brudgummen 😉

Fortsättning följer….

Josefin

Ett svar på ”Bröllopsklänning och är Seth en bridezilla?!”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *